demircan Admin

Mesaj Sayısı: 759 Yaş: 20 Nerden: Kastamonu Kayıt tarihi: 13/09/08
 | Konu: Ekran Kartsız ya da Ekran Kartı Yetmeyen Oyunları Açma - 3D Analyze Cuma Haz. 19, 2009 8:32 pm | |
|  Devrim niteliğindeki bu program ile ekran kartı olmadan birçok oyunu açabileceğiniz gibi, ekran kartınızın yetmediği bütün oyunları açabilirsiniz. Üstelik donma sorununuda ortadan tamamen kaldırıyor. Ben arkadaşta 128 ekran kartında normalde açmasının imkansız olduğu Call Of Duty 4'ü sorunsuz ve donmadan oynadım. Devrim niteliğindeki bu program ile ekran kartı olmadan birçok oyunu açabileceğiniz gibi, ekran kartınızın yetmediği bütün oyunları açabilirsiniz. Üstelik donma sorununuda ortadan tamamen kaldırıyor. Ben arkadaşta 128 ekran kartında normalde açmasının imkansız olduğu Call Of Duty 4'ü sorunsuz ve donmadan oynadım. LİNK: rapidshare.com rapidshare.comCparty69_3d_analyze_2.36__WWW.FULLDEPO.COM__.rarKULLANIM: Arkadaşlar indirdiğiniz dosyanın içerisindeki anlatım yerine şu şekilde ayarlamaları yapmalısınız. Evet anlatıma başlıyorum.. * 3D analyze programını açıyoruz , * " Select " tuşuna basıyoruz , * Karşımıza gelecek olan pencerede " C://Program Files/Konami/Pes8.exe " yi seçiyoruz ve aç ' a basıyoruz , * Programda bulunan " Performance " menüsünden " Force Sw TnL " ve " Hardware Limits " bölümünden " emulate HW TnL caps " in solundaki boşluklara tick koyuyoruz , * Sonra programda bulunan " Run " seçeneğine basıyoruz , * Daha sonra bilgisayarımızın oyuna girdiğini göreceksiniz , oyuna girdikten sonra hiç bir işlem yapmadan " Exit - Çıkış " 'a basınız , * Programın tekrar karşınıza geldiğini göreceksiniz , bu programın en alt kısmında " Save Batch File " yazan yere tıklayınız , karşınıza kaydetme penceresi gelecektir , dosya adı bölümüne " Pes8.bat " yazarak oyunu masaüstüne kaydedin ve oyuna girin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz. _________________ Www.TosyaGundem.EniyiForum.Biz |
|